Vakantiehuisjes gelegen in de duinen bij het centrum van Schoorl en ca. 5 km van het strand en de zee

Vakantiehuisjesschoorl, genieten van rust en geen last van de buren?

Gezellige Finse blokhut vakantiehuisjes in Schoorl.

Deze vakantiehuisjes met een knusse interieur staan in Schoorl (gemeente Bergen).

Het strand en de zee liggen niet ver van de Schoorlse vakantiehuisjes.

De vakantiehuisjes die je in Schoorl en Bergen kunt huren liggen niet ver van Zee.

Boek je ons vakantiehuisje in Schoorl dan heb je recht op 3 uur gratis kickbiken en 50% korting op brandingkajakken en brandingraften

Het duingebied en het strand van Schoorl biedt veel mogelijkheden voor verschillende interesse. Als we ons de vraag stellen "voor wie zijn vakantiehuisjes in Schoorl nou eigenlijk geschikt" zien we dat iedereen in dit unieke stukje natuur aan zijn/haar trekken kan komen.

Natuurliefhebbers, mensen die willen relaxen of juist op zoek zijn naar sportieve vakanties, kunnen hier alle jaargetijden terecht.

Voor zonaanbidders die graag op het strand willen bruinbakken kunnen we melden dat de Noord-Hollandse kust de meeste zonuren heeft.

In het voorjaar, najaar en de winter is het rustig op het strand en in de duinen. Een heerlijk verblijf in de vakantiehuisjes in Schoorl. Boek tijdig, want voor je het weet zijn ze vol en kun je geen huisje meer huren.

In tegenstelling tot veel andere Nederlandse natuurgebieden geeft Schoorl nog het gevoel van ongerepte natuur. Dit komt omdat er in dit gebied veel plekken zijn waar de natuur de vrije loop heeft. Verwilderde bossen en stuifduinen, maar ook duinmeertjes  of oude weggezakte paden en niet te vergeten het strand dat met de bijnaam "het stille strand" geen verdere toelichting nodig heeft.

Het bekende kilmduin van Schoorl ligt op een paar honderd meter vanaf de locatie waar je in Schoorl (gemeente Bergen) vakantiehuisjes kunt huren.

In het voorjaar, najaar en zeker in de winter is Schoorl voor de rustzoekers een ideale plek. Maar ook zomers als het op de doorgangswegen en paden krioelt van de toeristen, hoef je maar even van de route af te wijken om de rust te vinden. Terwijl er op een warme zomerse dag in de de meeste ander badplaatsen gevochten wordt om een plekje, hoef je in Schoorl maar een klein stukje van de strandafgang te lopen en je hebt alle rust en ruimte om je heen.

Voor zonaanbidders is bij warm en zonnig weer het strand "the place to be". Maar als er een fris windje staat of het zonnetje een schrale poging doet om door de wolken te breken, dan kan een beschut duinpannetje een prima uitkomst bieden. Wie het dichter bij huis zoek beland ongetwijfeld op het zonnige terras van de vakantiehuisjes in Schoorl.

Wist je dat je op de locatie waar je Schoorlse vakantiehuisjes kunt huren, ook kickbikes (steps) kunt huren?

Hou je van sportieve vakanties dan is Schoorl de plek waar je vakantiehuisjes kunt huren en jezelf actief kunt uitleven. Zowel recreatief als extreem, er zijn voldoende mogelijkheden. Een enorm netwerk van paden biedt wandelaars, fietsers en ruiters de mogelijkheid hun liefhebberij te beoefenen. Maar ook exclusievere sporten zijn hier mogelijk. Denk maar eens aan surfboarding, kiten, kajakken of raften in de branding en kickbiken of mountainbiken door de duinen, je zult je zeker niet hoeven te vervelen.

Branding raften op zee! Ook voor actieve vakanties kun je in Schoorl vakantiehuisjes huren.

Ieder jaargetijde heeft zijn charmes. De lente staat in het teken van nieuw leven. Jonge blaadjes aan de bomen, veel bloemen en planten in de knop en vogeltjes die fluiten. De herfst is met haar felle kleuren en de geur van paddenstoelen in het bos misschien wel het mooiste jaargetij. Hoewel we soms ervaren dat de winter dit kan overtreffen. Deze jaargetijde kun je vakantiehuisjes in Schoorl tegen een lager tarief huren.

Als het in de winter rijpt of als er sneeuw ligt, dan moet je echt eens langs komen. Hopelijk zijn de vakantiehuisjes in Schoorl niet bezet en kun je nog een huisje huren.